Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Το καυστικό tweet του Πάνου Καμμένου για τη δημοσκόπηση της Public Issue!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με μία καυστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε τη δημοσκόπηση της Public Issue, σύμφωνα με την οποία στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής η Νέα Δημοκρατία είναι στο 42% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 18%.

“Βρέθηκε το κέντρο συλλογής και αξιολόγησης δημοσκοπήσεων της public issue στην μακρινή Jakarta…”, αναφέρει ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας μια φωτογραφία που γράφει: Κωλόμπαρο. Μας πήραν είδηση”.

Πρόκειται για μια έρευνα της Public Issue, που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα προκαλέσει και συζητήσεις, καθώς η διαφορά είναι τεράστια με τη Νέα Δημοκρατία στη εκτίμηση εκλογικής επιρροής να έχει σχεδόν τριπλάσιο (!) ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος λόγος που το συγκεκριμένο πολιτικό βαρόμετρο αναμένεται να συζητηθεί είναι το πρόσφατο διαζύγιο μεταξύ Αυγής και Public Issue, έπειτα από απόφαση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία, είναι συντριπτικά για την κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής παρουσιάζει δυναμική αυτοδυναμίας, την ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει να καταρρέει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε