Πολιτική

Το ΚΚΕ ζητά τα έγγραφα των ελέγχων για την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία

Όλα τα έγγραφα με τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί για την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, Γιώργος Μαρίνος και Βασίλης Μεταξάς, με αίτηση κατάθεσης εγγράφων στο υπουργείο Υγείας.

«Με αφορμή τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία και τα ζητήματα των κινδύνων που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία, λόγω ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού σε διάφορες περιοχές, όπως αναδεικνύουν και οι σχετικοί έλεγχοι, καλούμε τον υπουργό να καταθέσει, μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο κανονισμός της Βουλής τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί για την καταλληλότητα των νερών στην περιοχή της Θεσσαλίας», αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου: Αμοιβαία τα οφέλη από τις σχέσεις των δύο χωρών – Τα «καρφιά» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
«Με κύριο πυλώνα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στο ναυτιλιακό τομέα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»
Κώστας Καραμανλής
Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είπατε ψέματα σε πανελλήνια μετάδοση» – «Πρέπει να φύγετε, είστε επικίνδυνοι»
Η ομιλία Ανδρουλάκη είναι «σαν να είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Διαιρείτε και διχάζετε τον ελληνικό λαό» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI