Πολιτική

Το μαξιλαράκι στον καναπέ του Προεδρικού Μεγάρου που κλέβει τις εντυπώσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα μαξιλαράκι το οποίο απεικονίζει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και την γάτα της, την περίφημη Καλυψώ, έκλεψε σήμερα τις εντυπώσεις στην συνάντηση που είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Τα φλας άρχισαν ν’ αστράφτουν στο Προεδρικό Μέγαρο και όταν οι φωτογράφοι εντόπισαν το μαξιλαράκι στράφηκαν προς αυτό. Κι αυτό γιατί δεν συνηθίζεται να υπάρχει ένα τέτοιο αντικείμενο σε τόσο επίσημους χώρους. 

maxilaraki proedriko maxilaraki proedriko

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερωτήματα από την έκθεση Τυχεροπούλου – Τι σημαίνουν για την πλειονότητα των βουλευτών των οποίων ήρθη η ασυλία
Το πόρισμα που παραδόθηκε θέτει ζήτημα ζημίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια και δημιουργεί προβληματισμό για τη χρονική αλληλουχία των κινήσεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Παρασκευή Τυχεροπούλου, ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Τα οικονομικά μας είναι διαφανή, ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει τον φάκελο για τα 530 εκατ. ευρώ χρέη της ΝΔ
«Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση μετεκλογικές συνεργασίες»
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 18
Σφοδρά πυρά ΠΑΣΟΚ για κόμμα Τσίπρα και δημοσκοπήσεις: «Συγκεκριμένα σύστημα επιδιώκουν τη διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση»
Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης» και θέτει ερωτήματα για τις τελευταίες έρευνες - «Η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά»
Παρουσίαση νέου κόμματος Τσίπρα 13