Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το παίρνει… προσωπικά εν όψει εκλογών ο Μητσοτάκης

Το παίρνει… προσωπικά εν όψει εκλογών ο Μητσοτάκης
Φωτογραφία InTime News

Σε προσωπική μάχη, εκτός από καθαρά πολιτική, αναδεικνύει τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συνεχίσει με εντατικούς ρυθμούς τις περιοδείες του στην επαρχία το επόμενο διάστημα.

Όπως έγραψε, άλλωστε, το newsit.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει… βάλει στόχο να ξορκίσει τη χαλαρή ψήφο ή την ψήφο προς τα μικρότερα κόμματα, θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη συσπείρωση της ΝΔ και να πετύχει έτσι το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Επίσης, μέσα από αυτές τις περιοδείες, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το πρωθυπουργικό του προφίλ, με τα… μαντάτα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να είναι θετικά: στις περισσότερες εξ αυτών έχει πάρει κεφάλι από τον Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία και τη δημοφιλία, ανατρέποντας έτσι μια παγιωμένη κατάσταση που ήθελε τον νυν πρωθυπουργό ν’ αποτελεί το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικό, εξάλλου, της σημασίας που δίνουν στη ΝΔ για τη διπλή εκλογική μάχη του Μαΐου είναι ότι βουλευτές και κομματικά στελέχη θα «σαρώσουν» την Ελλάδα έως το τέλος Μαρτίου και το πρόγραμμα περιοδειών θα εντατικοποιηθεί τον Απρίλιο. Βασικός στόχος είναι ν’ αναδειχθεί στις περιοδείες αυτές το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ και το πρόγραμμά της, ανεξαρτήτως του πότε θα γίνουν εν τέλει οι εκλογές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις