Πολιτική

Το παρασκήνιο πίσω από την προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ – Πέτρου Κόκκαλη

Ο ρόλος που έπαιξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στην προσέγγιση του κυβερνώντος κόμματος με τον Πέτρο Κόκκαλη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καμιά διαπλοκή και κανένας κρυφός σχεδιασμός δεν κρύβεται πίσω από την σχέση του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα μάλιστα όσοι ξέρουν λένε ότι αυτό που έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την ιστορία είναι η σχέση εκτίμησης και συμπάθειας του Σωκράτη Κόκκαλη στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά τα τελευταία δυο χρόνια καθώς το Ίδρυμα Κόκκαλη έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του εξοπλισμού των Μουσείων της Εθνικής Αντίστασης σε Κορυσχάδες και Βινιάνη την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Βουλή και η περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε πολλές φορές με τον Νίκο Βούτση και συζήτησαν για την πορεία του έργου. Και όπως φαίνεται η αλληλοεκτίμηση απέδωσε και καρπούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κεντρικό λογισμικό της «Ασπίδας του Αχιλλέα» θα είναι ελληνικό – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
«Θα παρουσιάσουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να γίνει το νησί πιο ανθεκτικό, πιο λειτουργικό και πιο ζωντανό όλο τον χρόνο» προανήγγειλε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 23
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85