Πολιτική

Το παρασκήνιο πίσω από την προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ – Πέτρου Κόκκαλη

Ο ρόλος που έπαιξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στην προσέγγιση του κυβερνώντος κόμματος με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Καμιά διαπλοκή και κανένας κρυφός σχεδιασμός δεν κρύβεται πίσω από την σχέση του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα μάλιστα όσοι ξέρουν λένε ότι αυτό που έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την ιστορία είναι η σχέση εκτίμησης και συμπάθειας του Σωκράτη Κόκκαλη στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά τα τελευταία δυο χρόνια καθώς το Ίδρυμα Κόκκαλη έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του εξοπλισμού των Μουσείων της Εθνικής Αντίστασης σε Κορυσχάδες και Βινιάνη την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Βουλή και η περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε πολλές φορές με τον Νίκο Βούτση και συζήτησαν για την πορεία του έργου. Και όπως φαίνεται η αλληλοεκτίμηση απέδωσε και καρπούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή – Το Εφετείο του επέβαλε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
«Ο εκβιασμός δεν πέρασε και εμείς οφείλουμε να καταδικάσουμε πολιτικά και στην κάλπη αυτές τις συμπεριφορές, ώστε να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Πολάκης