Πολιτική

Το παρασκήνιο πίσω από την προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ – Πέτρου Κόκκαλη

Ο ρόλος που έπαιξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στην προσέγγιση του κυβερνώντος κόμματος με τον Πέτρο Κόκκαλη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καμιά διαπλοκή και κανένας κρυφός σχεδιασμός δεν κρύβεται πίσω από την σχέση του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα μάλιστα όσοι ξέρουν λένε ότι αυτό που έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την ιστορία είναι η σχέση εκτίμησης και συμπάθειας του Σωκράτη Κόκκαλη στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά τα τελευταία δυο χρόνια καθώς το Ίδρυμα Κόκκαλη έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του εξοπλισμού των Μουσείων της Εθνικής Αντίστασης σε Κορυσχάδες και Βινιάνη την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Βουλή και η περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε πολλές φορές με τον Νίκο Βούτση και συζήτησαν για την πορεία του έργου. Και όπως φαίνεται η αλληλοεκτίμηση απέδωσε και καρπούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Στα άκρα η κόντρα της ΕΛΑΣ με την κυβέρνηση για τα καύσιμα: Στο στόχαστρο τα κέρδη των διυλιστηρίων
Σε κεντρικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση μετατρέπει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη την ακρίβεια στα καύσιμα, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Κουλκουδίνα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 25
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
54