Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση 15 χρόνια μετά

Από το 2009 όταν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή έχει να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση. Τότε αρχηγός του ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη παίρνει και επίσημα την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αποχώρηση δυο βουλευτών, της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ έχει 31 βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ (προς το παρόν) 29.

Screenshot    at .. PM

Έτσι, ξαναβλέπουμε το δίπολο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε γίνει παρελθόν και ήδη οι αντιδράσεις από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη είναι σε αισιόδοξο αλλά μετρημένο τόνο.

Όπως η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Γερουλάνος. «Το ΠΑΣΟΚ Αξιωματική Αντιπολίτευση. Μόνο ευθύνη. Και δουλειά στην υπηρεσία του πολίτη».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης