Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αποτίνει φόρο τιμής στον Δημήτρη Τσιρώνη. «Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη», τονίζει για τον πρώην βουλευτή της παράταξης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής «με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, «ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007 – 2009 και υπηρέτησε άοκνα τον δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής.

Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε στην Άρτα το 1960, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ την περίοδο 2007 -2009 διετέλεσε βουλευτής Άρτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Τέρμα η ασυλία στο διαδίκτυο – Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων απείλησαν ζωές τις τελευταίες μέρες
«Τέρμα η εντύπωση ότι μπορείς να παίρνεις ανώνυμα ή επώνυμα το πληκτρολόγιό σου και να γράφεις στους ανθρώπους της ΝΔ ότι καλά σας έκαναν. Υποκινούν βία», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης 43
Αλέξης Τσίπρας στο Politico: Η κυβέρνηση να σταματήσει να δίνει λευκή επιταγή στον Τραμπ και στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ ασκεί κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, θέτει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της διαφθοράς και παρουσιάζει τις βασικές κατευθύνσεις της πρότασής του ενόψει εκλογών
Ο Αλέξης Τσίπρας 27
Στέλιος Κούλογλου: Τον παρακολουθούσαν με το Pegasus ενώ ερευνούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ευρωβουλή
Σύμφωνα με το Citizen Lab η πρώτη μόλυνση της συσκευής του Στέλιου Κούλογλου καταγράφηκε στις 21 Οκτωβρίου 2022 και ακολούθησαν δύο ακόμα επιβεβαιωμένες μολύνσεις στις 6 και 7 Μαρτίου 2023
Ο Στέλιος Κούλογλου
Μήνυμα αυτονομίας από τον Νίκο Ανδρουλάκη - «Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί - Στο χέρι των πολιτών η πολιτική αλλαγή»
Για το κόμμα Καρυστιανού, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως η πολιτική αλλαγή δεν έρχεται από κόμματα διαμαρτυρίας, αλλά από κόμματα με κυβερνητικό πρόγραμμα
Νίκος Ανδρουλάκης
Η απάντηση της ΕΛΑΣ στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Κυρανάκη: «Ο κατήφορος είναι ο δικός σας δρόμος»
Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr, οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη επιχειρούν την ταύτιση της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας του Αλέξη Τσίπρα με ένα κλίμα έντασης και διχασμού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης 7