Πολιτική

Το Πολυτεχνείο, ο Τσίπρας και η πορεία

Το Πολυτεχνείο, η μεγάλη πορεία και τα παρατράγουδα στο τέλος με τον ξυλοδαρμό του «δικού μας» Μάριου Αραβαντινού από αστυνομικούς ενώ έκανε την δουλειά του κυριάρχησαν στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κοινή πεποίθηση ήταν ότι η αστυνομία έκανε την δουλειά της όπως έπρεπε μέχρι ενός σημείου αλλά προς το τέλος η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και έτσι δέχτηκε επίθεση συνάδελφος μας ρεπόρτερ Μάριος Αραβαντινός. Όλοι επίσης συμφώνησαν ότι ήταν μεγάλη η πορεία για το Πολυτεχνείο. Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ήταν η μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει. Γιατί όμως δεν πήγε μέχρι την πρεσβεία των ΗΠΑ ο Τσίπρας;

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς