Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Ποτάμι για συνέντευξη Τσίπρα: Άργησε 1.361 ημέρες να δει την ανάγκη εθνικής γραμμής – Εύγε…!

Το Ποτάμι για συνέντευξη Τσίπρα: Άργησε 1.361 ημέρες να δει την ανάγκη εθνικής γραμμής – Εύγε…!
φωτογραφία: Eurokinissi

Αργοπορημένες αντιδράσεις για ζητήματα που είναι αυτονόητα, όπως η εθνική γραμμή στο εξωτερικό, χρεώνει Το Ποτάμι στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Το αυτονόητο, κατά την ανακοίνωση του Ποταμιού που διατυπώθηκε διά στόματος Τσίπρα την Παρασκευή (19.10.2018) είναι η αναφορά: «Από εδώ και πέρα όποιος εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό θα βρίσκεται με το καπέλο της εθνικής γραμμής», που είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Το Ποτάμι για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες:

“Ύστερα από 1.361 ημέρες ο πρωθυπουργός της χώρας αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους”, αναφέρει ανακοίνωσή του το Ποτάμι σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου “από εδώ και στο εξής όποιος εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό θα βρίσκεται εκεί με το καπέλο της εθνικής γραμμής”.

“Ταχύτητα – Αποφασιστικότητα – Συνέπεια, τα σήματα κατατεθέντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, σχολιάζει το Ποτάμι.  “Εύγε!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός επέδειξε εμφανή την διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους απέναντι στον Νίκο Κοτζιά.

Ωστόσο, η επίμαχη φράση του «από εδώ και πέρα όποιος εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό θα βρίσκεται με το καπέλο της εθνικής γραμμής», είχε αποδέκτη τον Πάνο Καμμένο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις