Πολιτική

Το προσφυγικό «πνίγει» την κυβέρνηση

Ξανά στα καθημερινά με τις δόσεις και το ασφαλιστικό αλλά και το μεγάλο αγκάθι του προσφυγικού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σημερινή σύσκεψη του newsit.gr ασχολήθηκε κυρίως με το μεταναστευτικό και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από τους πολίτες στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης περιέγραψαν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και όσα πρέπει να γίνουν γιατί αλλιώς το μεταναστευτικό θα «πνίξει» την κυβέρνηση.

Σήμερα δίνεται στην δημοσιότητα και το νέο ασφαλιστικό και δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές από όσα ξέραμε. Η πλατφόρμα με τις 12 και 24 δόσεις λένε ότι θα ανοίξει στις 26 Φεβρουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 9