Πολιτική

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά

«Από τη θέση μου κάνω τα πάντα, ώστε όσα δύσκολα περάσαμε να τα αφήσουμε πίσω οριστικά! Και από εδώ και στο εξής να έχουμε μόνο "μπροστά"» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά του 2015.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός εύχεται σε όλους προσωπικά για τη νέα χρονιά, υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική και προσωπική πρόοδο, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο τυπικές οι ευχές, αλλά «τρόπος να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε την αγάπη στο συνάνθρωπό μας, αλλά και τη φροντίδα μας για την προκοπή ολόκληρης της κοινωνίας».

Δηλώνει πολύ αισιόδοξος για το 2015 και βέβαιος ότι «η πατρίδα μας έχει μπει σε ανοδική πορεία, την οποία όλο και περισσότεροι πολύ σύντομα, θα τη νιώθουν προσωπικά». «Φτάνει να μείνουμε μονιασμένοι, στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, στον δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο που δεν γλιστράει πίσω στο χθες», προσθέτει και τονίζει: «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε».

Συμπληρώνει πως πάνω απ’ όλα εύχεται στη χώρα ενότητα και σύνεση, ώστε ο αγώνες του έθνους να δικαιωθούν, η κρίση να αποτελεί παρελθόν, η αξιοπρέπεια, η τιμή και η προκοπή του λαού να μην απειλείται από κανέναν και το χαμόγελο να μπει σε κάθε σπίτι το 2015.

«Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα», καταλήγει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 124