Πολιτική

Tweet της Μαρέβα για τον κορονοϊό: Βγαίνουμε στο μπαλκόνι και χειροκροτούμε γιατρούς και νοσηλευτές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, τη μάχη των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και για το σλόγκαν των ημερών “Μένουμε Σπίτι” ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, την Κυριακή (15.03.2020).

Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη κοινοποίησε τη δική της ανάρτηση για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καλεί στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (15.03.2020) σε μία μαζική  εμψυχωτική – κινητοποίηση με κοινωνική σημασία.

Να βγούμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και να χειροκροτήσουμε για να ευχαριστήσουμε την  προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των ελληνικών νοσοκομείων που κάνουν υπερπροσπάθεια με αυταπάρνηση ενάντια στον κορονοϊό.

Διαβάστε το tweet της Μαρέβα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
31
Ο Παύλος Πολάκης ζητά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να τον επαναφέρει άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση
«Παρακαλώ όπως, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία θα υπάρξει εκλογή γραμματέα, προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς μου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
Ο Παύλος Πολάκης 6