Πολιτική

Το βραχιόλι του Μητσοτάκη και τα προγνωστικά για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την περιέργεια των δυο παρουσιαστών του ΣΚΑΙ φάνηκε να έχει εξάψει το βραχιόλι που φοράει στο χέρι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι ρωτήθηκε και αποκάλυψε ότι του το έκανε δώρο η σύζυγός του Μαρέβα στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Ινδία.

«Προσπαθεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με χειροτεχνία και πολιτιστική παράδοση», είπε για το βραχιόλι. «Όπως βλέπετε είναι μπλε και άσπρο», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν ρωτήθηκε Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στο Final Four ο πρωθυπουργός απάντησε «μακάρι και οι δυο» και στο ερώτημα: «και την κούπα ποιος;»  απάντησε: «ο καλύτερος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Παππάς μπλοκάρουν κάθε σκέψη αναβολής της ΚΕ μετά την παραίτηση Φάμελλου – «Απαραίτητη η συνεδρίαση», «Οι ώρες είναι κρίσιμες»
«Κανείς δε θα στερήσει από τα μέλη το δικαίωμα και την υποχρέωση τοποθέτησης» - Νέα «μάχη» στην Κουμουνδούρου για την επόμενη μέρα του κόμματος
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την ΕΛΑΣ: «Δεν μπορώ να γίνω μέρος αυτού του διχασμού»
Ο πρώην πλέον πρόεδρος δηλώνει ότι συνεχίζει ως βουλευτής και μέλος του κόμματος, ενώ στρέφεται και κατά στελεχών, κατηγορώντας τα ότι «ναρκοθέτησαν» την απόφαση για συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα, με στόχο, όπως αναφέρει, την «εκλογική περιχαράκωση» και την αμφισβήτησή του
Σωκράτης Φάμελλος
58