Πολιτική

Το ΥΠΟΙΚ θέλει να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τον Φεβρουάριο του… ’15!

Δεν θέλει το υπουργείο Οικονομικών να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ; Μπα, που τέτοια τύχη. Απλά ο συντάκτης της ανακοίνωσης, καλεί τους πολίτες να πληρώσουν τον φόρο ακινήτων μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Ναι, αυτόν που έχει περάσει...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Υπενθυμίζουμε ότι η πληρωμή του φόρου μπορεί να γίνει σε 5 δόσεις (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ) μέχρι και το Φεβρουάριο 2015” αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, που ήρθε λίγες ώρες αφού στο taxisnet άρχισαν να ανεβαίνουν τα εκκαθαριστικά για το φόρο ακινήτων.

Από την ανακοίνωση προκύπτει και κάτι ακόμα: πως στην κυβέρνηση υπάρχουν… νευράκια. Μετά τις “κυβερνητικές πηγές” που κατηγορούσαν τα κανάλια πως προβλέπουν “σεισμούς, λυγμούς, καταποντισμούς, φοροκαταιγίδα και Αρμαγεδδώνες”, το υπουργείο Οικονομικών ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως από τα εκκαθαριστικά οι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν πως δεν θα πληρώσουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ (αυτός που θα καταργούνταν κάποτε) σε σχέση με πέρυσι.

“Ξεκίνησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες η ανάρτηση στο TAXIS των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ για το 2015. Οι φορολογούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις υποχρεώσεις τους και να διασταυρώσουν αν τα όσα διέδιδαν ορισμένοι για «αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ» (σε σχέση με το 2014) όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αλήθεια ή όχι”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς