Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Το ΥΠΟΙΚ θέλει να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τον Φεβρουάριο του… ’15!

Το ΥΠΟΙΚ θέλει να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τον Φεβρουάριο του… ’15!

Δεν θέλει το υπουργείο Οικονομικών να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ; Μπα, που τέτοια τύχη. Απλά ο συντάκτης της ανακοίνωσης, καλεί τους πολίτες να πληρώσουν τον φόρο ακινήτων μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Ναι, αυτόν που έχει περάσει…

“Υπενθυμίζουμε ότι η πληρωμή του φόρου μπορεί να γίνει σε 5 δόσεις (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ) μέχρι και το Φεβρουάριο 2015” αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, που ήρθε λίγες ώρες αφού στο taxisnet άρχισαν να ανεβαίνουν τα εκκαθαριστικά για το φόρο ακινήτων.

Από την ανακοίνωση προκύπτει και κάτι ακόμα: πως στην κυβέρνηση υπάρχουν… νευράκια. Μετά τις “κυβερνητικές πηγές” που κατηγορούσαν τα κανάλια πως προβλέπουν “σεισμούς, λυγμούς, καταποντισμούς, φοροκαταιγίδα και Αρμαγεδδώνες”, το υπουργείο Οικονομικών ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως από τα εκκαθαριστικά οι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν πως δεν θα πληρώσουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ (αυτός που θα καταργούνταν κάποτε) σε σχέση με πέρυσι.

“Ξεκίνησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες η ανάρτηση στο TAXIS των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ για το 2015. Οι φορολογούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις υποχρεώσεις τους και να διασταυρώσουν αν τα όσα διέδιδαν ορισμένοι για «αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ» (σε σχέση με το 2014) όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αλήθεια ή όχι”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε