Πολιτική

Τόμσεν: Έρχονται δύσκολες μέρες για την Ελλάδα

Το γνωστός μας Πολ Τόμσεν ξαναχτυπά και μετά τα όσα έγραψε στο blog του, όπου ζήτησε μειώσεις συντάξεων στην Ελλάδα, τώρα προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα για τη χώρα μας θα είναι δύσκολο.

Την Τετάρτη, ο Πολ Τόμσεν, επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Ταμείου για τις εξελίξεις και σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε σε ένα δύσκολο διάστημα στο προσεχές μέλλον για την Ελλάδα.

Ο άλλοτε επικεφαλής του ΔΝΤ στην τρόικα στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και το ζήτημα του χρέους, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγραψε πριν από σχεδόν μια εβδομάδα στο blog του στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πολ Τόμσεν επέμεινε στα όσα είχε γράψει, σημειώνοντας πως τα ίδια είχε πει και την προηγούμενη στο Eurogroup.

«Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος συντονισμός ανάμεσα στο ταμείο και την Ευρώπη» δήλωσε άλλο μέλος του Ταμείου, ενώ συμφωνήθηκε τα στελέχη του Ταμείου να επιστρέψουν στην Αθήνα για να εξετάσουν το δημοσιονομικό κενό του 2015.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Φωτεινή Αραμπατζή ζητά σύσταση προκαταρκτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω διαπράξει το παραμικρό»
«Ζητώ μάλιστα από τους συναδέλφους μου να ψηφίσουν την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες»
H Φωτεινή Αραμπατζή 74
Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αμφιβάλλω ότι οι περιπτώσεις Τσιάρα και Βαρτζόπουλου θα κριθούν αρνητικά από τη Δικαιοσύνη»
Επισήμανε ότι ο λόγος που απομακρύνθηκαν από την κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρα γιατί ο πρωθυπουργός ήθελε να επιδείξει τη δέουσα ευαισθησία απέναντι σε ένα τέτοιο θέμα
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη τη Δευτέρα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Νέα αφετηρία για αντιπαράθεση με το “βαθύ κράτος”» έγραψε στην ανασκόπησή του
«Όσα απασχολούν την επικαιρότητα, τώρα, έχουν, ήδη ξεπεραστεί μετά την απορρόφηση του άρρωστου αυτού οργανισμού από την ΑΑΔΕ. Σήμερα οι αποζημιώσεις καθορίζονται ψηφιακά χωρίς να μεσολαβεί ανθρώπινη παρέμβαση»
Μητσοτάκης στο Μαξίμου 161