Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προκόπης Παυλόπουλος: Τον επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στο Ωνάσειο

Προκόπης Παυλόπουλος: Τον επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στο Ωνάσειο
intime (αρχείο)

Τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24.1.2020) στο “Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο” όπου νοσηλεύεται, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας συνομίλησε με τον κ. Παυλόπουλο και του μετέφερε τις ευχές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για καλή και ταχεία ανάρρωση. Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του εξέφρασε τις καλλίτερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ο κ. Παυλόπουλος μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο λόγω του υψηλού πυρετού από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί, ενώ αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την επιστροφή του από το ταξίδι του στα Ιεροσόλυμα.

Στο Ωνάσειο με υψηλό πυρετό ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποφασισθεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία από τον προσωπικό του γιατρό.

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιήσει παράλληλα και το καθιερωμένο του ετήσιο ιατρικό check up.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας η ακύρωση όλων των συναντήσεων του Προέδρου.

Την Παρασκευή (24.1.2020) σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12:00 την Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου, στις 18:00 το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων και στις 19:00 τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις