Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ για Δένδια – Τσαβούσογλου: Σκανδαλώδης διπλωματία

Άμεση ήταν η αντίδραση των τουρκικών ΜΜΕ στον «καβγά» του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μπροστά στις κάμερες, στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών Εξωτερικών.

Όπως είπε ο ανταποκριτής του MEGA στην Τουρκία, Ανδρέας Ρομπόπουλος, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για «αντίδραση Τσαβούσογλου στην απαράδεκτη επίθεση Δένδια στην Άγκυρα».

Σημειώνεται ότι αυτός ο τρόπος διπλωματίας είναι ο τρόπος που υιοθετεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Άλλωστε το έχει ξανακάνει να εκφράσει τις τουρκικές θέσεις ακόμα και μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τώρα όμως όταν αυτό ακούστηκε στην Άγκυρα μπροστά στον Τσαβούγλου, ο Τούρκος ΥΠΕΞ ενοχλήθηκε και «ξέσπασε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
18
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τα λέει στον Οδυσσέα για να τα ακούει ο Χάρης – Ο Κωνσταντινόπουλος αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αρνείται να απαντήσει στο αν φεύγει και από την πολιτική, ενώ με μία ανάρτησή του φρόντισε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν τις τελευταίες ώρες
O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 5
Στη Σύνοδο Κορυφής σήμερα Μητσοτάκης και Πιερρακάκης με «βαριά ατζέντα»: Τα Στενά του Ορμούζ, τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας και οι θέσεις της Αθήνας
Πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι οι σημερινές εξελίξεις «δικαιώνουν τον πρωθυπουργό που επέμεινε ότι η αμυντική στρατηγική της ΕΕ πρέπει να έχει προσέγγιση 360 μοιρών»
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης