Πολιτική

Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν ότι “έριξαν” το site της Ελληνικής Προεδρίας

Ομάδα Τούρκων χάκερς που ονομάζεται Aslan Neferler Tim υποστηρίζει ότι το βράδυ της Πέμπτης (05.07.2018) έκανε κυβερνοεπίθεση στο site της Ελληνικής Προεδρίας.

Αφορμή για την επίθεση που φέρονται να έκαναν οι Τούρκοι χάκερς στη σελίδα της Ελληνικής Προεδρίας ήταν η απόφαση να δοθεί άσυλο στον Ουγκούρ Ουτσάν, έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία ήρθαν στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό οι Τούρκοι χάκερς, όπως υποστηρίζουν, επιτέθηκαν στην Ελληνική Προεδρία για να… διαμαρτυρηθούν για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό!

proedria

Aπό το πρωί της Παρασκευής (06.07.2018) υπάρχει πρόβλημα και η σελίδα της Ελληνικής Προεδρίας δεν ανοίγει εύκολα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας
«Δεν σε αποχαιρετώ, αλλά σου υπόσχομαι ότι, όπως εσύ, δεν θα παραδώσουμε ούτε την ψυχή ούτε τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας»
Αλέξης Τσίπρας
18
Το αντίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καραναστάση: «Συγγνώμη που δεν σε προστάτεψα από το δηλητήριο που τους διώχνει όλους από την πολιτική»
«Ο Διαμαντής με την παραίτησή του δίνει άλλο ένα μάθημα ανωτερότητας ψυχής - Και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη» πρόσθεσε η ίδια
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στο θέατρο 15