Πολιτική

Τρικλοποδιά Μεϊμαράκη στη Νέα Δημοκρατία για το ΕΣΡ

Υπέρ της άμεσης συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τάχθηκε χθες το βράδυ, μιλώντας σε συνεργάτες του, μετά το τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, θεωρεί ότι με την τροπολογία που κατέθεσε χθες η κυβέρνηση καταργείται επί της ουσίας η αντισυνταγματική διάταξη του νόμου Παππά, κάτι βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως πιστεύει ότι η λύση πρέπει να δοθεί ανεξαρτήτως προσώπων, παρότι εκτιμά τον Ροδόλφο Μορώνη, τον οποίο είχε προτείνει και ο ίδιος, επί προεδρίας του.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 99