Πολιτική

Τρικυμία στο ΜεΡΑ25 – Αποχωρήσεις και καταγγελίες για οικογενειοκρατία – Τι απαντά ο Βαρουφάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές αποχωρούν από το ΜεΡΑ25 καταγγέλοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη για οικογενειοκρατία. Στο στόχαστρο όλων είναι η σύζυγός του επικεφαλής του κόμματος Δανάη Στράτου.

Δυο υποψήφιοι βουλευτές, ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος και η Ράνια Ντάλλη αλλά και ο συντονιστής του ΜεΡΑ25 στην Πάτρα Περικλής Φλωρόπουλος καταγγέλλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο ίδιος είπε ότι όλα έγιναν γιατί ψηφίστηκε το νέο καταστατικό του κόμματος και μίλησε απαξιωτικά για όσους τον επικρίνουν λέγοντας ειδικά για μια από τους αποχωρήσαντες ότι δεν ήταν καν κοντά για να γίνει βουλευτής. Επέμεινε παρά τις καταγγελίες ότι όλα στο κόμμα του γίνονται με αμεσοδημοκρατία.

Δείτε τι είπε στον ΑΝΤ1

 

«Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα. Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος. Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος.

Σε άλλο σημείο γράφει: «Το καλύτερο είναι ότι είδα μπροστά στα μάτια μου, μεγαλοστέλεχος του κόμματος, να ψάχνει να βρει την τουαλέτα σε ξενοδοχείο εκ μέρους της κας Στράτου και αφού την βρήκε, την συνόδευσε ως εκεί. (Το σκηνικό έγινε στην συνάντηση υποψηφίων βουλευτών – το οποίο μετέφερα και στα υπόλοιπα μέλη. Ένιωσα σαν να ήμουν στα ανάκτορα του Μπάγκινγχαμ, βλέποντας την Βασίλισσα !)

 

Και η υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας Ράνια Ντάλλη γράφει μεταξύ άλλων ότι «εδώ και πολύ καιρό, νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δε ζήτησε την αλλαγή της ώρας θανάτου – Φτάνει με τις συκοφαντίες»
«Καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες», είπε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 93
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 179
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 9
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 6
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 167
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5