Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα για τον Τέρενς Κουίκ! Βλάβη στο γεμάτο αεροπλάνο που επέβαινε

Τρόμος στον αέρα για τον Τέρενς Κουίκ! Βλάβη στο γεμάτο αεροπλάνο που επέβαινε

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες μιας πτήσης από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό της πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστανά. Επιβάτης της πτήσης ήταν και ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα μετέβαινε στο Καζακστάν με την ιδιότητα του υφυπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, το αεροπλάνο της Turkish Airlines, που ήταν γεμάτο από κόσμο “σηκώθηκε” από το αεροδρόμιο “Ατατούρκ” παρουσιάζοντας προβλήματα, αφού τρρανταζόταν πολύ έντονα, κάνοντας την ατμόσφαιρα… ιδιαίτερα δυσάρεστη.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν στον αέρα, ξαφνικά έσβησαν όλες οι οθόνες αλλά και γενικότερα κάθε φως μέσα στο Boeing 737-900. Στην καμπίνα επικράτησε νεκρική σιγή, με τους επιβάτες να βάζουν στο μυαλό τους – όπως είναι φυσικό – τα χειρότερα.

Επί 50 λεπτά η πτήση συνέχιζε στο “μίνιμουν” της ταχύτητας σε τροχιά επιστροφής προς την Κωνσταντινούπολη. Ο πιλότος οδήγησε αμέσως το αεροσκάφος στην τεχνική βάση του αεροδρομίου, όπου και όλοι αποβιβάστηκαν σώοι.

Όπως ο ίδιος ο κ. Κουίκ ανέφερε, υπήρξε βλάβη στον δεξί κινητήρα. Μετά την ταλαιπωρία, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο, ενώ έκανε ιδιαίτερα αναφορά στην ψυχραιμία του πιλότου σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις