Πολιτική

Τροπολογία βουλευτών της ΝΔ για μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζητούν οι Βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν την τροπολογία στη Βουλή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, επανακατέθεσαν τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου.

Για το θέμα αυτό, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. ήταν δική της επιλογή και επιβεβαιώνεται, για μία ακόμη φορά, ότι  δεν διστάζει να υπερφορολογεί ακόμη και τα νησιά, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Τους καλούμε να κάνουν αποδεκτή  την τροπολογία που καταθέσαμε εκ νέου για την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά και να τη θέσουν σε ψηφοφορία.

Τα ψέματα τελείωσαν και σύντομα θα καταδειχθεί αν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενδιαφέρονται – έστω και στο ελάχιστο – για τους νησιώτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 6