Πολιτική

Τροπολογία βουλευτών της ΝΔ για μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζητούν οι Βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν την τροπολογία στη Βουλή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, επανακατέθεσαν τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου.

Για το θέμα αυτό, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. ήταν δική της επιλογή και επιβεβαιώνεται, για μία ακόμη φορά, ότι  δεν διστάζει να υπερφορολογεί ακόμη και τα νησιά, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Τους καλούμε να κάνουν αποδεκτή  την τροπολογία που καταθέσαμε εκ νέου για την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά και να τη θέσουν σε ψηφοφορία.

Τα ψέματα τελείωσαν και σύντομα θα καταδειχθεί αν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενδιαφέρονται – έστω και στο ελάχιστο – για τους νησιώτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 28
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης