Πολιτική

Τροχαίο ατύχημα για τον Χρήστο Τριαντόπουλο στο Βόλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο οδηγός του καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και της ολισθηρότητας του δρόμου.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα που έπαθε ο Χρήστος Τριαντόπουλος έγινε σήμερα Σάββατο (18.12.2021) το πρωί στην ΠΑΘΕ, κοντά στα ΣΕΑ Αλμυρού, λόγω την βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου στην περιοχή. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το e-volos.gr, τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και ο Χρήστος Τριαντόπουλος μεταφέρθηκαν σε κλινική του Βόλου για προληπτικούς λόγους. Οι εξετάσεις ήταν καλές και έτσι όλοι αποχώρησαν καλά στην υγεία τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 9
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 6
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα