Πολιτική

Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου στο Μαξίμου για 120 δόσεις και… πακέτο παροχών

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου ήταν… συνεπείς στο ραντεβού τους με τον πρωθυπουργό. Έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03.05.2019) για να συζητήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα για τις 120 δόσεις και το πακέτο των μόνιμων μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση.

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό τόσο για τις 120 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία όσο και για το πακέτο των μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης που θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις, αναμένεται να κατατεθεί τη Βουλή τις επόμενες μέρες, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με το σχέδιο που δημοσιεύει το Σάββατο (03.05.2019) η Αυγή, η πλατφόρμα για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την εφορία, θα είναι ανοιχτή έως τις 28 Ιουνίου.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι οι συνολικές τρέχουσες οφειλές προς τα ταμεία θα κουρευτούν από 55% έως και 70%, ανάλογα με την «ηλικία» της αρχικής οφειλής και το ύψος των προσαυξήσεων που τις βαραίνουν.

Στη ρύθμιση για τα ταμεία θα προβλέπει πως ο αριθμός των δόσεων αποπληρωμής θα κυμαίνεται από 18 έως 120 και ελάχιστη μηνιαία καταβολή θα είναι 30 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: Καμία διαδικασία νομιμοποίησης ατόμων που βρίσκονται παράνομα στη χώρα
«Όποιος αυτή τη στιγμή είναι παράνομος, θα μείνει παράνομος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του όπου βρεθεί, της φυλάκισής τους δύο με πέντε χρόνια και της επιστροφής του»
Θάνος Πλεύρης
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 8
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 18