Πολιτική

Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου στο Μαξίμου για 120 δόσεις και… πακέτο παροχών

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου ήταν… συνεπείς στο ραντεβού τους με τον πρωθυπουργό. Έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03.05.2019) για να συζητήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα για τις 120 δόσεις και το πακέτο των μόνιμων μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση.

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό τόσο για τις 120 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία όσο και για το πακέτο των μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης που θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις, αναμένεται να κατατεθεί τη Βουλή τις επόμενες μέρες, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με το σχέδιο που δημοσιεύει το Σάββατο (03.05.2019) η Αυγή, η πλατφόρμα για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την εφορία, θα είναι ανοιχτή έως τις 28 Ιουνίου.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι οι συνολικές τρέχουσες οφειλές προς τα ταμεία θα κουρευτούν από 55% έως και 70%, ανάλογα με την «ηλικία» της αρχικής οφειλής και το ύψος των προσαυξήσεων που τις βαραίνουν.

Στη ρύθμιση για τα ταμεία θα προβλέπει πως ο αριθμός των δόσεων αποπληρωμής θα κυμαίνεται από 18 έως 120 και ελάχιστη μηνιαία καταβολή θα είναι 30 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: Τα νέα δεδομένα μετά την κοινωνική συμφωνία – Πώς θα αυξηθούν οι μισθοί με τις συλλογικές συμβάσεις
Σχετικά με το πότε θα εφαρμοστεί η συμφωνία, η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι στις αρχές του 2026 έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή και ανοίγει ο δρόμος για τις νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ»
«Με την γεμάτη τόλμη κυβέρνηση του Τραμπ οι σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται, μαζί ΗΠΑ - Ελλάδα επεκτείνουν τις σχέσεις τους σε επίπεδο Άμυνας και Οικονομίας, ενώ Προωθούμε την Ελλάδα ως hub ενέργειας» λέει η πρέσβης των ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αβάσιμες κατηγορίες για λογοκλοπή στο βιβλίο του «Ρώμη» - «Πόσο δειλά ανθρωπάκια είναι αυτοί που μας βρίζουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ήδη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον λογαριασμό στο X που έκανε αυτή την κατηγορία
Άδωνις Γεωργιάδης 7