Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσακαλώτος… καρφώνει στην Βουλή! Νέα απίθανη απάντηση με “άρωμα” βόλεϊ!

Τσακαλώτος
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Για μια ακόμη φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατάφερε να κλέψει την παράσταση στην Βουλή! Ο ΠΑΟΚ, ο θρυλικός Σάκης Μουστακίδης και η… πολιτική αφορμή.

Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να “μπλέξει” στην Βουλή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, την Αριστερά, το βόλεϊ και τον μεγάλο πασαδόρο του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Σάκη Μουστακίδη. Ποιος ήταν αυτός; Μα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Ο υπουργός Οικονομικών είχε… καιρό -είναι η αλήθεια- να εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις. Το έκανε, όμως, σήμερα προσφέροντας μια (νέα) αμίμητη απάντηση!

Όλα έγιναν στην ερώτηση για την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. Η επίκαιρη ερώτηση έγινε από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Κουτσούκο. Ο οποίος άφησε σαφείς υπαινιγμούς για την επιλογή του πρώην Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσακαλώτος επέλεξε για τη θέση τον υφιστάμενό του για να έχει… το κεφάλι του ήσυχο.

Τσακαλώτος… on fire!

Ο κ. Τσακαλώτος θεώρησε ότι η ερώτηση του έδινε την καλύτερη πάσα για να πει την άποψή του και για να καταδείξει τη διαφορά με τις διαδικασίες πελατειακού κράτους που ίσχυαν στο παρελθόν.

Και είπε: “Η Αριστερά και οι Παοκτσήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι. Δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτσής εγώ μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ ήταν ο Σάκης Μουστακίδης. Έδινε τις καλύτερες πάσες και κάρφωναν οι άλλοι. Ο Κουτσούκος είναι ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ. Μου έδωσε την καλύτερη πάσα για να καρφώσω” είπε ξεκινώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στην συνέχεια, ο υπουργός Οικονομικών υπερασπίστηκε την επιλογή Κουτεντάκη, και έκανε την αντιπαραβολή με την καρατόμηση της πρώην επικεφαλής του γραφείου Στέλλας Μπαλφούσια, επί Υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου όταν σε έκθεση της συμπεριέλαβε μια απαισιόδοξη αναφορά για την προοπτική του ελλείμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις