Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσακαλώτος: Ο Μητσοτάκης μαθαίνει αντιγράφοντας τον Πρετεντέρη

Τσακαλώτος: Ο Μητσοτάκης μαθαίνει αντιγράφοντας τον Πρετεντέρη
Φωτογραφία InTime News

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω… ζωγραφικής εξαπέλυσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Και χώρεσε σε ένα post τον Γκόγια, τον πρόεδρο της ΝΔ και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Με ένα post στη σελίδα του στο Facebook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με… ζωγράφους όπως ο Ραφαήλ και ο Γκόγια. Φυσικά ήταν μια ειρωνική σύγκριση, αφού εκείνη που ήθελε πραγματικά να κάνει ο υπουργός Οικονομικών (και την έκανε) ήταν εκείνη ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

«Οι μεγάλοι ζωγράφοι, για να γίνουν μεγάλοι, περνούσαν ατελείωτες ώρες σε μουσεία όπως το Uffizi και το Prado. Εκεί μάθαιναν αντιγράφοντας αρχικά τους μεγάλους όπως τον Raphael και τον Goya. Παρομοίως ο κ. Μητσοτάκης, μαθαίνει διαβάζοντας «Τα Νέα» και αντιγράφοντας τον κ. Πρετεντέρη», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Νωρίτερα, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής για την αλλαγή στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στην οικονομία, η οποία όπως εκτίμησε θα είναι ο παράγοντας που θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές. Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις