Πολιτική

Τσακαλώτος: Πήρε τη δόση και… έφυγε για μπάνια στην Ηλεία!

Λίγες ώρες μετά το... πράσινο φως για την εκταμίευση των 7,7 δις ευρώ από το Μηχανισμό Στήριξης προς τη χώρα μας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εθεάθη το απόγευμα της Παρασκευής χαλαρός και ευδιάθετος σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγίου Ανδρέα να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Όσοι από τους λουόμενους τον είδαν και τον αναγνώρισαν έσπευσαν να το χαιρετήσουν, και κάποιοι μάλιστα αντάλλαξαν και δυο – τρεις κουβέντες μαζί του.

Μεταξύ αυτών και αιρετός του Β’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης ο οποίος του επισήμανε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους της περιφέρειας για να εργαστούν στον τόπο τους, κάτι το οποίο βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον υπουργό.

ESM: Εγκρίθηκε η δόση προς την Ελλάδα

Τώρα, για το πώς επέλεξε ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας την Ηλεία για τις ολιγοήμερες διακοπές του, απάντηση υπάρχει: Και δεν είναι άλλη από τη στενή φιλία του με τον Ηλείο Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος τον προσκάλεσε και τον φιλοξενεί

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8