Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: “Πώς θα αποζημιώσεις τη μεσαία τάξη στην απίθανη περίπτωση νίκης σου;”!

Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: “Πώς θα αποζημιώσεις τη μεσαία τάξη στην απίθανη περίπτωση νίκης σου;”!
Ευκλείδης Τσακαλώτος (Facebook)

Να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για επιστροφή στη μεσαία τάξη των χρημάτων που έχασε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Για τη δέσμευση του αρχηγού της ΝΔ να επιστρέψει στη μεσαία τάξη “όσα της πήρε από την τσέπη ο κ. Τσίπρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια” ο κ. Τσακαλώτος έγραψε στο twitter:

“Τα δεδομένα: Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ.

Τα έτη 2015 – 2016 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Το 2018 η αύξηση αναμένεται σαφώς μεγαλύτερη λόγω και της ανάπτυξης. Με βάση αυτά τα δεδομένα, μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει πώς – στην απίθανη περίπτωση που βγει – θα αποζημιώσει τη μεσαία τάξη για τις απώλειες που είχε επί των κυβερνήσεων ΝΔ;”.

Αυτό ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο Reuters, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περισσότερα χρήματα από τις τσέπες των πολιτών από όσα χρειαζόταν”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις