Πολιτική

Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της ΕΡΤ και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, κατηγόρησε τα στελέχη της ΕΡΤ, πως δεν σέβονται τους θεσμούς και δεν τηρεί τη νομιμότητα, καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά “το τρίτο κόμμα του κοινοβουλίου δεν έχει την εκπροσώπηση που του αρμόζει από την ΕΡΤ”.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε ακόμα αναφορές στις αιτιάσεις του ΕΣΡ και στην πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να πραγματοποιεί απεργίες, κάθε φορά που υπάρχουν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την επιτροπή δεοντολογίας που συστάθηκε στην ΕΡΤ για να κρίνει το κατά πόσο οι θέσεις της ΧΑ συνιστούν ρατσιστικό λόγο.

Από την πλευρά του και απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος της ΕΡΤ σημείωσε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση σέβεται τους θεσμούς και ακολουθεί το γράμμα του νόμου, ενώ ανέφερε την απαντητική επιστολή του ΕΣΡ προς την ΕΡΤ, αναφορικά τον αποκλεισμό εκπομπών που παράγουν ρατσιστικό λόγο.

“Όταν τα προσφυγόπουλα του Ωραιοκάστρου λέγονται αλήτες του Ωραιοκάστρου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται παρακρατική συμμορία, η δημιουργία τζαμιού, προδοσία του Έθνους, μπολσεβίκοι της κονόμας, όλα αυτά δεν είναι ρητορική μίσους κύριε Κασιδιάρη”, ρώτησε ο πρόεδρος της εταιρείας, απευθυνόμενος στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, απαντώντας για την πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να διεξάγει απεργία την ώρα προβολής θέσεων του κόμματος της ΧΑ, ο Δ. Τσακνής είπε ότι οι πρακτικές που ονειρεύεται ο κ. Κασιδιάρης ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, και όχι στη Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης