Πολιτική

Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της ΕΡΤ και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, κατηγόρησε τα στελέχη της ΕΡΤ, πως δεν σέβονται τους θεσμούς και δεν τηρεί τη νομιμότητα, καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά “το τρίτο κόμμα του κοινοβουλίου δεν έχει την εκπροσώπηση που του αρμόζει από την ΕΡΤ”.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε ακόμα αναφορές στις αιτιάσεις του ΕΣΡ και στην πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να πραγματοποιεί απεργίες, κάθε φορά που υπάρχουν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την επιτροπή δεοντολογίας που συστάθηκε στην ΕΡΤ για να κρίνει το κατά πόσο οι θέσεις της ΧΑ συνιστούν ρατσιστικό λόγο.

Από την πλευρά του και απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος της ΕΡΤ σημείωσε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση σέβεται τους θεσμούς και ακολουθεί το γράμμα του νόμου, ενώ ανέφερε την απαντητική επιστολή του ΕΣΡ προς την ΕΡΤ, αναφορικά τον αποκλεισμό εκπομπών που παράγουν ρατσιστικό λόγο.

“Όταν τα προσφυγόπουλα του Ωραιοκάστρου λέγονται αλήτες του Ωραιοκάστρου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται παρακρατική συμμορία, η δημιουργία τζαμιού, προδοσία του Έθνους, μπολσεβίκοι της κονόμας, όλα αυτά δεν είναι ρητορική μίσους κύριε Κασιδιάρη”, ρώτησε ο πρόεδρος της εταιρείας, απευθυνόμενος στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, απαντώντας για την πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να διεξάγει απεργία την ώρα προβολής θέσεων του κόμματος της ΧΑ, ο Δ. Τσακνής είπε ότι οι πρακτικές που ονειρεύεται ο κ. Κασιδιάρης ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, και όχι στη Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 25
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2