Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσακώθηκαν Μπγιάλας – Γεωργιάδης για το “τι νοιάζει έναν 17χρονο ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας

Μπγιάλας Κουφοντίνας Μητσοτάκης Γεωργιάδης

Μια φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να στηλιτεύσει, όπως είπε, πρόσφατη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε… χαμό. Ο Χρήστος Μπγιάλας προκάλεσε την “έκρηξη” του Άδωνι Γεωργιάδη όταν είπε: «γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας».

Οι δυο άνδρες “συναντήθηκαν” στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ και δεν άργησαν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Αφορμή (και) η φράση που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Μπγιάλας σχετικά με το… ποιον νοιάζει για το ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας, ώστε να στηλιτεύσει, όπως είπε, αυτό που είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από μερικές μέρες.

Και ποιο ήταν αυτό; Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ την περασμένη Κυριακή (27.05.2018), αναφερόμενος στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουράρη, είχε πει «(…) δεν κατάλαβα, την ανακοίνωση για τα τρίκυκλα. Έπρεπε να αναζητήσω λίγο στην μνήμη μου, και πιστεύω ότι έχω καλές ιστορικές γνώσεις, για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο συγγραφέας αυτής της ανακοίνωσης. Πείτε μου τώρα, το παιδί των 17 ετών που θα ψηφίσει για πρώτη φορά, που τον ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα το 2030. Αν τον ενδιαφέρει το τι έγινε το 1963».

Μπγιάλας: Τι τον νοιάζει τον 17χρονο ποιος σκότωσε ο Κουφοντίνας

«Τι να ενδιαφέρει ένα 17χρονο, σήμερα, ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας. Νομίζω είναι κατανοητό το υπονοούμενο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που καθόταν δίπλα του. «Ο Μητσοτάκης έχει στην οικογένειά του νεκρό από τον Κουφοντίνα. Τι άνθρωποι είναι αυτοί;», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Η δολοφονία του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν αφορά; Το στηλιτεύω απλά», συνέχισε ο Χρήστος Μπγιάλας. Σημείωσε ότι η αναφορά του έγινε με βάση το σκεπτικό του Κ. Μητσοτάκη και πως εκείνος δεν εξισώνει τον Λαμπράκη με τον Κουφοντίνα. «Όπως δεν ενδιαφέρει ένα 17χρονο για δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης, προφανώς δεν θα ενδιαφέρει κι ένα 17χρονο γιατί δολοφονήθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τρομοκρατικές ενέργειες και τρομοκράτες».

Γεωργιάδης: Στην οικογένεια Μητσοτάκη ο Κουφοντίας έχυσε αίμα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια συγκεκριμένη ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες και καλά έκανε», τόνισε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Χρήστο Μπγιάλα για προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον… Κουφοντίνα.

«Αγνοώντας ότι στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χύσει αίμα ο Κουφοντίνας. Το αίμα της οικογενείας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε ο κ. Μπγιάλας. Τέτοιοι υποκριτές είστε», σημείωσε.

Δείτε τι έγινε ανάμεσα σε Μπγιάλα και Γεωργιάδη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις