Πολιτική

Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν πείθει πια – Η Ελλάδα θα αλλάξει με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κριτική στον πρωθυπουργό και στις αναφορές του για το βαθύ κράτος ασκεί σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στην δήλωσή της η κ. Τσαπανίδου αναφέρει: «Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα».

Συνεχίζοντας αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης σημειώνοντας: «Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του.

Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει.

Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας: Το σχέδιο τετραετίας των 7,39 δισ. ευρώ και ο κανόνας «καμία δαπάνη χωρίς αποτέλεσμα»
Με το τρίπτυχο «Παράγουμε περισσότερο, μοιράζουμε δικαιότερα, ζούμε καλύτερα» παρουσιάζει το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
Δόμνα Μιχαηλίδου: Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της
Ως νέα μητέρα έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει στην πράξη και από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα πολιτικών και μέτρων που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιό της
Δόμνα Μιχαηλίδου
Νέο χτύπημα από Σαμαρά: Οργισμένη ανάρτηση για τις επιλογές στην αναγραφή του φύλου στον ΕΟΠΥΥ
«Είναι η ίδια woke ατζέντα που έχει ήδη περάσει στην κρατική διοίκηση και τώρα γράφεται και στα σχολικά βιβλία. Πρόκειται για συνειδητή κυβερνητική επιλογή», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς 85