Πολιτική

Τσιάρας για Χρ. Παππά: «Τι πρέπει να κάνω; Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;»

Απάντηση, για όσα του καταλογίζει ότι είπε, σε συνάντησή που είχαν ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έδωσε σήμερα μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Ο κ. τσιάρας επιβεβαίωσε ότι είδε τον Χρ. Παππά στο υπουργείο, ωστόσο δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν θεσμική και ότι εκείνη την ώρα στο γραφείο και άλλα 15 άτομα.

«Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» είπε όταν ρωτήθηκε για όσα υποστηρίζει ο Χρ. Παππάς ότι συζήτησαν μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς στην ανοικτή του επιστολή υποστηρίζει ότι είχε επαφές με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και πως σε αυτές ο δεύτερος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και ότι ο κ. Τσιάρας του είπε πως πιέστηκε πολλές φορές να στηρίξει αποφάσεις της συγκυβέρνησης. Μάλιστα στην επιστολή σημειώνει: «…Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.
Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;
Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;».

Την ίδια ώρα, στην Βουλή ακούγονται έντονα και συζητήσεις ακόμα και για ενδεχόμενη παραίτηση του κ. Τσιάρα αφού η ΝΔ έχει δηλώσει δια του Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να επιδεικνύεται μηδενική ανοχή σε ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρ. Παππάς προς τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Τσιάρα: Θυμάστε τις πολύωρες συναντήσεις μας στο ιατρείο σας και στο ΥΠΕΞ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα: Με ασπρόμαυρο κασκόλ στις εξέδρες για την «φιέστα» της ομάδας
Στις εξέδρες τον επισήμων βρισκόταν και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρετήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ μαζί τους ήταν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός
Αντώνης Σαμαράς
11
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται πρόστιμα από τις «έξυπνες» κάμερες, σε εξέλιξη σχέδιο για το κυκλοφοριακό
«Δεν εφησυχάζουμε. Παρακολουθούμε ό,τι πρέπει και λαμβάνουμε τα μέτρα μας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος λόγω του πολέμου στο Ιράν
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την κοινωνία με μέτρα όσο κρατάει η κρίση
«Αν χρειαστεί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία με εθνικούς πόρους και όπου χρειάζεται να αναλάβουμε και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες» τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα 19