Πολιτική

Τσιάρας για Χρ. Παππά: «Τι πρέπει να κάνω; Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;»

Απάντηση, για όσα του καταλογίζει ότι είπε, σε συνάντησή που είχαν ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έδωσε σήμερα μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. τσιάρας επιβεβαίωσε ότι είδε τον Χρ. Παππά στο υπουργείο, ωστόσο δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν θεσμική και ότι εκείνη την ώρα στο γραφείο και άλλα 15 άτομα.

«Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» είπε όταν ρωτήθηκε για όσα υποστηρίζει ο Χρ. Παππάς ότι συζήτησαν μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς στην ανοικτή του επιστολή υποστηρίζει ότι είχε επαφές με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και πως σε αυτές ο δεύτερος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και ότι ο κ. Τσιάρας του είπε πως πιέστηκε πολλές φορές να στηρίξει αποφάσεις της συγκυβέρνησης. Μάλιστα στην επιστολή σημειώνει: «…Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.
Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;
Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;».

Την ίδια ώρα, στην Βουλή ακούγονται έντονα και συζητήσεις ακόμα και για ενδεχόμενη παραίτηση του κ. Τσιάρα αφού η ΝΔ έχει δηλώσει δια του Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να επιδεικνύεται μηδενική ανοχή σε ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρ. Παππάς προς τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Τσιάρα: Θυμάστε τις πολύωρες συναντήσεις μας στο ιατρείο σας και στο ΥΠΕΞ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Συλλογική ηγεσία» μέχρι τις εκλογές εισηγείται ο Νίκος Παππάς στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – «Πρώτιστη ανάγκη η συγκρότηση των ψηφοδελτίων»
Ο πρώην υπουργός κηρύσσει το τέλος της απόφασης συνεργασίας με την ΕΛΑΣ, στρέφει τα πυρά του στις «ατομικές μετακινήσεις» στελεχών και ζητεί την επιστροφή των βουλευτικών εδρών από όσους επιλέγουν διαφορετική πολιτική πορεία.
Νίκος Παππάς
ΠΑΣΟΚ: Τέταρτο σποτ για το Ταμείο Ανάκαμψης – «Χαμένη ευκαιρία για φθηνό ρεύμα και αποθήκευση ενέργειας»
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «ιστορική χαμένη ευκαιρία», υποστηρίζοντας ότι οι πόροι δεν αξιοποιήθηκαν προς όφελος των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Πολάκης δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για δύο υποψηφιότητες»
Ο βουλευτής Χανίων δεν θα διεκδικήσει την προεδρία, καθώς οι συσχετισμοί γέρνουν υπέρ της Ρένας Δούρου - Αύριο η ψηφοφορία για τους 13 εναπομείναντες βουλευτές
Παύλος Πολάκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
26
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καριπίδης αποδέχεται την έδρα Κόκκαλη, αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του – «Θα ορκιστώ και μετά θα δω»
Ο πρώτος επιλαχών στη Λάρισα δηλώνει ότι θα αναλάβει το βουλευτικό αξίωμα, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την πολιτική του πορεία - Στους 13 βουλευτές η Κοινοβουλευτική Ομάδα, εν μέσω νέου κύματος αποχωρήσεων
Ιωάννης Καριπίδης
Δωρεά 160 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες για ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ – Μητσοτάκης: «Τέλος στην ιστορική ανορθογραφία των καταλήψεων»
Χρηματοδοτείται η ανακαίνιση πανεπιστημιακών υποδομών και φοιτητικών εστιών - «Ανατέλλει μια καινούργια μέρα για τα δημόσια πανεπιστήμια», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης, Σύσκεψη στο Μαξίμου
Μήνυμα Παππά προς τους αποχωρούντες: «Οι έδρες δεν είναι προσωπική περιουσία»
Ο βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών ζητεί οι ανεξαρτητοποιήσεις να συνοδεύονται από παραίτηση από τη Βουλή, χαρακτηρίζει «ανήθικη» τη συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες λίγο πριν από μια αποχώρηση και προκρίνει συλλογική ηγεσία απέναντι στη μονοπρόσωπη λύση Πολάκη
Νίκος Παππάς