Πολιτική

Τσίπρας εναντίον Μαρινάκη – Σφοδρή επίθεση με καταγγελίες για απειλές

"Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του", τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με την συγκεκριμένη κόντρα να μην... σβήνει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Απρόκλητες επιθέσεις» του κ. Μαρινάκη σε βάρος της κυβέρνησης, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, καταγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση γίνεται, μάλιστα, λόγος για απειλητικά τηλεφωνήματα σε κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από υπαλλήλους του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ γίνεται αναφορά και στον βανδαλισμό στα γραφεία της εφημερίδας Documento που δημοσιοποίησε ρεπορτάζ για υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναρωτιέται αν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που, όπως τονίζει, «θυμίζουν μαφία» και δηλώνει πως «η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί, γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Τσίπρας εναντίον Μαρινάκη – Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του.

Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά δημοψήφισμα: Πρόταση να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές και να στηρίξει ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα
Η οργάνωση της νεολαίας καλεί τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προτείνοντας την ενεργοποίηση των καταστατικών διαδικασιών και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μη αυτόνομη εκλογική κάθοδο του κόμματος
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 22
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για επαναφορά του ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης
«Ο πρωθυπουργός απέκρυψε ότι ο ίδιος δίνει ένα ποσό και αυτό συμψηφίζεται και έκανε σαν να μην άκουσε τον κ. Ανδρουλάκη που μίλησε για δύο δόσεις» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τη 13η σύνταξη
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους»
«Η φασιστική νοοτροπία που εκφράζεται μέσα από τέτοιες πράξεις πρέπει να ηττηθεί πλήρως», σημειώνει η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Αλεξάνδρα Σδούκου
Υβριστικά συνθήματα στο σπίτι της υφυπουργού, Σέβης Βολουδάκη στα Χανιά 22
Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι και στο γραφείο της Σέβης Βολουδάκη - «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»
Η Σέβη Βολουδάκη με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά συνθήματα, ενώ επισήμανε ότι δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται - Καταδικάζει ο Παύλος Μαρινάκης
Τα συνθήματα 91