Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τσίπρας εναντίον Μαρινάκη – Σφοδρή επίθεση με καταγγελίες για απειλές

Τσίπρας
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

“Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του”, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με την συγκεκριμένη κόντρα να μην… σβήνει.

«Απρόκλητες επιθέσεις» του κ. Μαρινάκη σε βάρος της κυβέρνησης, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, καταγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση γίνεται, μάλιστα, λόγος για απειλητικά τηλεφωνήματα σε κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από υπαλλήλους του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ γίνεται αναφορά και στον βανδαλισμό στα γραφεία της εφημερίδας Documento που δημοσιοποίησε ρεπορτάζ για υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναρωτιέται αν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που, όπως τονίζει, «θυμίζουν μαφία» και δηλώνει πως «η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί, γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Τσίπρας εναντίον Μαρινάκη – Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του.

Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις