Πολιτική

Τσίπρας για δολοφονία Φύσσα: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε

«Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα που ξεσκέπασε με θυσία της ζωής του το δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Την μνήμη του Παύλου Φύσσα, που «ξεσκέπασε με θυσία της ζωής του το δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής» τίμησε με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του.

«Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ένας νέος άνθρωπος, ένας ευαίσθητος μουσικός, ένας μαχητικός αντιφασίστας, ο Παύλος Φύσσας, ξεσκέπαζε με θυσία της ζωής του το δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

«Τιμούμε τη μνήμη του. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στον αγώνα των δικών του για να πληρώσουν οι νεοναζί το έγκλημά τους. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/photos/a.10150189504248054/10157673126443054/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16