Πολιτική

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος αγκαλιάζονται και… ρίχνουν το Twitter!

Αφορμή για... πάρτυ στο Twitter έδωσαν Αλέξης Τσίπρας και Θύμιος Λυμπερόπουλος, με τον θερμότατο εναγκαλισμό τους στην προεκλογική παρουσία του πρωθυπουργού στο Αιγάλεω.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε έναν… θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο, κατά την διάρκεια της προεκλογικής παρουσίας του το βράδυ της Τρίτης, 14.05.2019, στο Αιγάλεω.

Η φωτογραφία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter και όχι… μόνο, ενώ σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στο One TV, o Θύμιος Λυμπερόπουλος αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο νεοδημοκράτης του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, υπέρ του θεμιτού κέρδους των επιχειρήσεων και όχι του αθέμιτου».

Ερωτηθείς γιατί πήγε στο Αιγάλεω απάντησε ότι το έκανε «γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα η ΝΔ του Μητσοτάκη με το διεθνές ταμείο και δυστυχώς για τη ΝΔ που άφησε τις αξίες της, ο Αλέξης Τσίπρας και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Τεράστια διαφορά που αν την καταλάβει η ελληνική κοινωνία ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι στις εκλογές και νομίζω σιγά-σιγά το καταλαβαίνει. Το κατάλαβαν οι ταξιτζήδες σε όλη τη χώρα».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση του προέδρου των ταξιτζήδων ήταν… αποκαλυπτική:«Αν δω ότι χρειάζεται για να μην βγει ο Μητσοτάκης για να παρασύρω τον κόσμο, τότε θα το σκεφτώ».

Όπως προαναφέραμε, πάντως, Αλέξης Τσίπρας και Θύμιος Λυμπερόπουλος έγιναν… viral, με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν φωτιά και το hashtag #τρεις_και_ο_θυμιος να σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των trends.

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος… ρίχνουν το Twitter

 

https://twitter.com/KosmidisStathis/status/1128392302639112192

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος στο… στόχαστρο του Αυγενάκη

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;», δήλωσε παράλληλα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Λυμπερόπουλος, κατά σύστημα, διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Τσίπρας. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινητιστών ταξί δεν εκφράζονται ούτε στο ελάχιστο από τον ίδιο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και γνωρίζουν καλά ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις νέες τεχνολογίες. Σε αυτό άλλωστε πιστεύει και η Νέα Δημοκρατία, στην ενθάρρυνση δηλαδή των νέων τεχνολογιών, αλλά μόνο για αδειοδοτημένα οχήματα και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία λειτουργεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ.

Και κατέληξε: «Με τους εναγκαλισμούς Τσίπρα-Λυμπερόπουλου χθες στο Αιγάλεω, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ξέρουν πια ποιος πραγματικά εξυπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντά και ποιος θέλει να τους κρατήσει σε μια άλλη εποχή απλά και μόνον για να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5