Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος αγκαλιάζονται και… ρίχνουν το Twitter!

Τσίπρας

Αφορμή για… πάρτυ στο Twitter έδωσαν Αλέξης Τσίπρας και Θύμιος Λυμπερόπουλος, με τον θερμότατο εναγκαλισμό τους στην προεκλογική παρουσία του πρωθυπουργού στο Αιγάλεω.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε έναν… θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο, κατά την διάρκεια της προεκλογικής παρουσίας του το βράδυ της Τρίτης, 14.05.2019, στο Αιγάλεω.

Η φωτογραφία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter και όχι… μόνο, ενώ σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στο One TV, o Θύμιος Λυμπερόπουλος αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο νεοδημοκράτης του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, υπέρ του θεμιτού κέρδους των επιχειρήσεων και όχι του αθέμιτου».

Ερωτηθείς γιατί πήγε στο Αιγάλεω απάντησε ότι το έκανε «γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα η ΝΔ του Μητσοτάκη με το διεθνές ταμείο και δυστυχώς για τη ΝΔ που άφησε τις αξίες της, ο Αλέξης Τσίπρας και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Τεράστια διαφορά που αν την καταλάβει η ελληνική κοινωνία ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι στις εκλογές και νομίζω σιγά-σιγά το καταλαβαίνει. Το κατάλαβαν οι ταξιτζήδες σε όλη τη χώρα».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση του προέδρου των ταξιτζήδων ήταν… αποκαλυπτική:«Αν δω ότι χρειάζεται για να μην βγει ο Μητσοτάκης για να παρασύρω τον κόσμο, τότε θα το σκεφτώ».

Όπως προαναφέραμε, πάντως, Αλέξης Τσίπρας και Θύμιος Λυμπερόπουλος έγιναν… viral, με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν φωτιά και το hashtag #τρεις_και_ο_θυμιος να σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των trends.

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος… ρίχνουν το Twitter

 

https://twitter.com/KosmidisStathis/status/1128392302639112192

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τσίπρας και Λυμπερόπουλος στο… στόχαστρο του Αυγενάκη

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;», δήλωσε παράλληλα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Λυμπερόπουλος, κατά σύστημα, διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Τσίπρας. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινητιστών ταξί δεν εκφράζονται ούτε στο ελάχιστο από τον ίδιο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και γνωρίζουν καλά ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις νέες τεχνολογίες. Σε αυτό άλλωστε πιστεύει και η Νέα Δημοκρατία, στην ενθάρρυνση δηλαδή των νέων τεχνολογιών, αλλά μόνο για αδειοδοτημένα οχήματα και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία λειτουργεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ.

Και κατέληξε: «Με τους εναγκαλισμούς Τσίπρα-Λυμπερόπουλου χθες στο Αιγάλεω, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ξέρουν πια ποιος πραγματικά εξυπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντά και ποιος θέλει να τους κρατήσει σε μια άλλη εποχή απλά και μόνον για να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις