Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσίπρας – Μητσοτάκης στο Μαξίμου: Γιατί τα πλάνα της συνάντησης δεν είχαν… ήχο

Τσίπρας – Μητσοτάκης στο Μαξίμου: Γιατί τα πλάνα της συνάντησης δεν είχαν… ήχο
Φωτογραφία Eurokinissi

Τα πλάνα που μεταδόθηκαν από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μεγαρο Μαξίμου, το πρωί του Σαββάτου (27.01.2018) δεν είχαν… ήχο.

Πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Μέγαρο Μαξίμου ενημέρωσε πως η απουσία ήχου οφειλόταν σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό.

Η δήλωση Μητσοτάκη

Αμέσως μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό για το Σκοπιανό. “Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύοντα τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα”, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε: “Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς”.

“Κάρφωσαν” Μητσοτάκη

Αιχμηρό ήταν σχόλιο από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά μετά τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. “Εμείς ήχο είχαμε” ανέφεραν συνεργάτες της παρεμβαίνοντας στην κόντρα μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη για την απουσία ηχητικής κάλυψης του διαλόγου στον πρωθυπουργικό καναπέ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις