Τρίτη, 14 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τσίπρας – Μπαζιάνα: Στο θέατρο για να δουν τον Λαζόπουλο (ΦΩΤΟ)

Τσίπρας – Μπαζιάνα: Στο θέατρο για να δουν τον Λαζόπουλο (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις… σκοτούρες των διαπραγματεύσεων με την τρόικα είχε το βράδυ της Πέμπτης (10.12.2015) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και το… μισό υπουργικό συμβούλιο, βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια για να δουν την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου “Θεέ μου, τι σου κάναμε;”.

Ήταν η δεύτερη επίσημη πρεμιέρας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως η Μαρία Καβογιάννη και η Τζένη Θεωνά. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς και είχε σύντομη συζήτηση με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Εκτός από τον πρωθυπουργό και την Περιστέρα Μπαζιάνα, στο θέατρο Γκλόρια βρέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.

Επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς και ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Πηγή: www.altsantiri.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε