Πολιτική

Τσίπρας συναντά Ολάντ μετά τις… αποκαλύψεις για το 2015!

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει συνάντηση την Παρασκευή, 16.11.2018, με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα υποδεχτεί την Παρασκευή, 16.11.2018, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Φρανσουά Ολάντ.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Τσίπρας και οι αποκαλύψεις του Ολάντ

Η συνάντηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του πρώην Γάλλου προέδρου σχετικά με το… ταραχώδες καλοκαίρι του 2015, όταν η Ελλάδα βρέθηκε με το… ενάμισι πόδι εκτός ευρώ!

Οι αποκαλύψεις έγιναν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε την Πέμπτη, 15.11.2018, ο κ. Ολάντ με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρώην Γάλλος πρέοδρος χαρακτήρισε ιστορικό το τηλεφώνημα, που είχε δεχθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, το 2015 αμέσως μετά το Δημοψήφισμα, υπογραμμίζοντας ότι ο Έλληνας Πρόεδρος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας