Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας: Θυμάται τον Λουκιανό Κηλαηδόνη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του [vid]

Τσίπρας
Φωτογραφία από Facebook: Alexis Tsipras

Με ένα απόσπασμα από συνέντευξή του για την επέτειο ενός χρόνου από τον θάνατο του μεγάλου Λουκιανού Κηλαηδόνη, ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται τον αγαπημένο τραγουδοποιό, με τον οποίο όπως λέει είχε την τύχη να γνωριστεί από κοντά.

“Ένας χρόνος από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενός καλλιτέχνη που αγάπησε και τραγούδησε τις γειτονιές της Αθήνας όσο λίγοι”. Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Τσίπρας για Κηλαηδόνη: “Θα μας συντροφεύει για πάντα”

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο: “Ένας χρόνος από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενός καλλιτέχνη που αγάπησε και τραγούδησε τις γειτονιές της Αθήνας όσο λίγοι. Θυμόμαστε έναν ευαίσθητο άνθρωπο που εξέπεμπε σεμνότητα, ευγένεια και άφησε μοναδικό στίγμα στη μουσική ζωή του τόπου. Συνέντευξη για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο αφιέρωμα της ΕΡΤ1 με τίτλο: «Με τον Λουκιανό»”.

Σε αυτό, ο πρωθυπουργός εξηγεί τι σήμαινε για τον ίδιο ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, αλλά και το… κίνημα χωρίς γραβάτα που ξεκίνησ ο τραγουδοποιός και του οποίου ο ίδιος έγινε… ακόλουθος!

Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο πρωθυπουργός για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Συνέντευξη για την επέτειο ενός χρόνου από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Ένας χρόνος από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενός καλλιτέχνη που αγάπησε και τραγούδησε τις γειτονιές της Αθήνας όσο λίγοι. Θυμόμαστε έναν ευαίσθητο άνθρωπο που εξέπεμπε σεμνότητα, ευγένεια και άφησε μοναδικό στίγμα στη μουσική ζωή του τόπου. Συνέντευξη για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο αφιέρωμα της ΕΡΤ1 με τίτλο: «Με τον Λουκιανό».

Gepostet von Alexis Tsipras am Sonntag, 11. Februar 2018

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις