Πολιτική

Τσίπρας: Χαμογελαστός και ευδιάθετος στο Λαύριο για ουζάκι με τους δημοσιογράφους [pics]

Για το παραδοσιακό ουζάκι με τους δημοσιογράφους βρίσκεται στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας. Χαμογελαστός έφτασε ο πρωθυπουργός.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευδιάθετος και με ένα πλατύ χαμόγελο έφτασε στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας για το παραδοσιακό ουζάκι με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ.

Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αδυνατισμένος από το «τρέξιμο των εκλογών με χαλαρή διάθεση και ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη τετραετία και μια μακρά προεκλογική περίοδο. Απόλαυσε κρύα μπίρα με ψαρομεζεδες και συζήτησε εφ΄ όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών. Δεν έλειψαν οι γνωστές πια εικόνες με τους πολίτες που έσπευσαν να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν με τον πρωθυπουργό.

tsipras

tsipras kalogeropoulouy

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 42