Πολιτική

Τσιρώνης: Να γίνεται καλλιέργεια κάνναβης από χρήστες για να μην υπάρχει εμπόριο

Ναι στην καλλιέργεια κάνναβης, όχι μόνο από τους ασθενείς, αλλά από όλους τους χρήστες ναρκωτικών λέει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τσιρώνης έδωσε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του για την καλλιέργεια κάνναβης από ιδιώτες.

Όπως είπε η μάστιγα των ναρκωτικών πρέπει να αντιμετωπιστεί και τόνισε πως αυτή είναι η θέση των Οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Όπως είπε ο υπουργός πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους να καλλιεργούν συγκεκριμένο αριθμό φυτών, το μπαλκόνι είναι ένα παράδειγμα, είπε.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιρώνης μπορεί να γίνεται με ελεγχόμενο από την πολιτεία αριθμό φυτών ιδιόχρηση για να μην υπάρχει εμπορεία. Μιλάμε για ουσίες οι οποίες δεν προκαλούν τοξικοεξάρτηση, διευκρίνισε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 118
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης