Πολιτική

Τσιτουρίδης σε Μητσοτάκη: Δεν ντρέπεσαι;

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζουν τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του τον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», εξέδωσαν οι «Έλληνες Ριζοσπάστες» του Σάββα Τσιτουρίδη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφορμή τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην δημιουργία νέων κομμάτων από πρώην στελέχη της ΝΔ και ειδικά στον Σάββα Τσιτουρίδη. Ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Αν κάποιοι θέλουν τα 10 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που τους αναλογούν, ας είναι…».

«Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην κ. Στάη και στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αναφερόμενος μεταξύ των άλλων στον πρόεδρο των Ελλήνων Ριζοσπαστών, Σάββα Τσιτουρίδη, δήλωσε πως “δεν μιλάμε για ιδιαιτέρως σοβαρά πρόσωπα”», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Έλληνες Ριζοσπάστες και προσθέτουν: «Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα ακολουθήσουν τον αυτοδημιούργητο κ. Μητσοτάκη στον κατήφορο που έχει πάρει. Θέτουν μόνο ένα ερώτημα: Δεν ντρέπεται ο κ. Μητσοτάκης;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έρχεται ο Μάρκο Ρούμπιο – «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
Η επίσκεψη Ρούμπιο αναμένεται να προσδώσει νέα πολιτική δυναμική στη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσινγκτον, με την ενέργεια, τις υποδομές και την περιφερειακή ασφάλεια να βρίσκονται στον «πυρήνα» της ατζέντας
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 8
Κυριάκος Μητσοτάκης από τα εγκαίνια στο «Παπανικολάου»: Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Αιματολογικό Κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια
Τόνισε ότι είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται που πήγαιναν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης - «Σε τέτοιες δημόσιες υποδομές υγείας πηγαίνουν, προκειμένου οι ασθενείς μας να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές θεραπείες»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6
«Μύλος» για το σχολικό βιβλίο με εικόνα «ομόφυλου ζευγαριού»: Το υπουργείο λέει ότι δεν επιλέγει το περιεχόμενο – «Είναι γυναίκα με κοντά μαλλιά» λέει ο εκδοτικός οίκος
Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κινείται νομικά για το όλο ζήτημα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει «σκόπιμη παραποίηση περιεχομένου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 36
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Το Μέγαρο Μαξίμου 6