Πολιτική

Τσουνάμι οργής για το Big Brother και το σχόλιο για βιασμό! Ηχηρή παρέμβαση Πέτσα

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τη χυδαιότητα και το σεξισμό του σχολίου που έκανε ο παίκτης του Big Brother. Ενός σχολίου που προκάλεσε οργή στα social media και κυβερνητική παρέμβαση. Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΙ ήταν να κόψει το live streaming και η δεύτερη να διώξει τον παίκτη.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης σε άλλους δυο συμπαίκτες του στο Big Brother και (ευτυχώς) τα άκουσαν όσοι ξενυχτούσαν και έβλεπαν το reality του ΣΚΑΙ σε live streaming. 

Click4more Τέλος από το Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης – Η απολογία για τα χυδαία σχόλια για βιασμό

Γιατί αμέσως οι αντιδράσεις στο twitter άρχισαν να “φουντώνουν”, το hashtag #cancelbigbrothergr έχει γίνει πρώτο trend στο twitter και η δικαιολογημένη οργή άρχισε να γεμίσει τα social media. Και ήταν τέτοιο το τσουνάμι της οργής που έκανε παρέμβαση και μάλιστα ηχηρή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με tweet του αργά το βράδυ της Κυριακής (06.09.2020) ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για “περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό” που “παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη” και για το οποίο “έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ”.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αποκαλύπτει πως επικοινώνησε με τον ΣΚΑΙ και ουσιαστικά του ζήτησε να αντιδράσει! 

Δείτε τι έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το Big Brother

Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΙ ήταν να “κόψει” το live streaming του Big Brother. Πληροφορίες που ανέφεραν πως νωρίτερα, η παραγωγή είχε καλέσει τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, δίνοντάς του το δικαίωμα της απολογίας, επιβεβαιώθηκαν.

Click4more Οργή για το Big Brother και το χυδαίο σχόλιο για βιασμό!

Αρχικά λεγόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να τεθεί θέμα αποβολής του 31χρονου Κρητικού αλλά ίσως η κυβερνητική παρέμβαση να έπαιξε το ρόλο της στην τελική απόφαση: ο παίκτης εκδιώχθηκε από το σπίτι του Big Brother… 

Νωρίτερα, είχε αντιδράσει και η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, που ζήτησε να παρέμβει το ΕΣΡ. 

Δείτε τη στιγμή που ο παίκτης του Big Brother λέει την εξοργιστική ατάκα… 

Πρώτο “χαστούκι” στο Big Brother

Σε πολλά από τα tweets που εκφράζουν την οργή των χρηστών για το εμετικό σχόλιο στο Big Brother, καλούνται οι εταιρίας που έχουν αναλάβει χορηγοί στο reality να αποχωρήσουν. Μια απ’ αυτές ήδη το έκανε. 

Click4more Ποιος είναι ο Αντώνης από το Big Brother που μίλησε για βιασμό και προκάλεσε σάλο

Η διοίκηση της Rigas Furniture ανακοίνωσε ότι μετά το περιστατικό με τις θλιβερές αναφορές για βιασμούς αποσύρει τη χορηγία της! 

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης».  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής για τον θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη: «Αποχαιρετώ τον συναγωνιστή από τα πρώτα μας βήματα στη Θεσσαλονίκη»
Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Δημήτρη Σταμάτη σε συνάντησή τους λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Μητσοτάκης: Ενεργοποιήθηκε ο κάθετος διάδρομος, η Ελλάδα κόμβος ενέργειας - Ζελένσκι: Ευχαριστώ Ελλάδα και ΗΠΑ
«Η Ευρώπη θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν θα μπορεί πια να εισέρχεται μεταμφιεσμένο στην ήπειρό μας» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ουκρανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης 288