Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τζάκρη: «Show από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά»

Τζάκρη
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Μετά τον Σταύρο Κοντονή και η Θεοδώρα Τζάκρη απαντά με “σκληρή” γλώσσα στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, στα Γιαννιτσά.

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή». Αυτό αναφέρει η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Μια αναφορά που σχετίζεται με τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, σήμερα στα Γιαννιτσά έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Τονίζει συγκεκριμένα: «Το show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».

Νωρίτερα και ο Σταύρος Κοντονής είχε κάνει λόγο για “φασίστες και χιτλερικούς“…

Δείτε τα βίντεο με τις αποδοκιμασίες εναντίον Κοντονή και Τζάκρη

Πριν από λίγο κατά την επίσκεψη Κοντονή στα Γιαννιτσά ! Κοιτάξτε και ακούστε γιουχάισμα στην Τζάκρη που μπαίνει στο αυτοκίνητο με κατεβασμένο κεφάλι ! Θερμό το καλοκαίρι αλλά ακόμα θερμότερο το φθινόπωρο που έρχεται ! Για έναν άνθρωπο που έχει αρχές και αξίες δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε βρίζουν μέσα στο σπίτι σου ! Εάν δεν τα έχεις όλα τα παραπάνω δεν σε νοιάζει τίποτα τότε !

Gepostet von Λύσανδρος Αμιτζόγλου am Dienstag, 19. Juni 2018

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις