Πολιτική

Τζανακόπουλος για ΝΔ: Ο νέος δράκος στο παραμύθι είναι η μείωση του αφορολόγητου

«Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει» σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, παίρνοντας αφορμή από το «νέο δράκο στο παραμύθι», όπως χαρακτηρίζει τη φημολογία για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

«Μετά την περικοπή των συντάξεων -που προς απογοήτευση της ΝΔ δεν εφαρμόστηκε ποτέ– ο νέος δράκος στο παραμύθι είναι η μείωση του αφορολόγητου ορίου που δήθεν θα απορροφήσει την αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2020 και μετά.

Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει».

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/d.tzanakopoulos/posts/636479783454331

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 20
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ