Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζανακόπουλος κατά Μπακογιάννη: Λουδοβίκος από τα πανέρια σαν τον θείο του

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Με οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτίθεται με σφοδρότητα και βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Αιτία, η πρωτοχρονιάτικη φιέστα που διοργανώνει ο δήμος στο Λυκαβηττό.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζει με ειρωνικό ύφος και την απάντηση που έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η γιορτή στο Λυκαβηττό για την αλλαγή του χρόνου, στην οποία θα εμφανιστεί για 17 λεπτά ο Σάκης Ρουβάς και θα κοστίσει πάνω από 211.000 ευρώ.

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν.  Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε», γράφει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας πως «η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ «στολίζει» τον δήμαρχο Αθηναίων, χαρακτηρίζοντάς τον «πορφυρογέννητο, αλαζόνα, αμετροεπή».

«Ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του», γράφει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και καταλήγει: «Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις