Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τζιλ Μπάιντεν, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη έκλεψαν τις εντυπώσεις στον Λευκό Οίκο

Τζιλ Μπάιντεν, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη έκλεψαν τις εντυπώσεις στον Λευκό Οίκο

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας να ήταν ο Τζο Μπάιντεν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο δεν κέντρισαν μόνο αυτοί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Οι δύο Πρώτες Κυρίες – Τζιλ Μπάιντεν και Μαρέβα Γκραμπόφσκι – αλλά και οι κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού κατάφεραν για ακόμα μια φορά να κλέψουν τις εντυπώσεις για τις στυλιστικές τους επιλογές. 

Τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία Μητσοτάκη, υποδέχθηκε με χαμόγελο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Στην δεξίωση μάλιστα που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, η Τζιλ Μπάιντεν πήρε για λίγο τον λόγο και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις δύο κόρες τους, οι οποίες βρίσκονταν εκεί.

«Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», είπε – μεταξύ άλλων – η Τζιλ Μπάιντεν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάλεσε τις δύο κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού να σηκωθούν για να τις δουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Πριν την επίσημη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν, οι Τζιλ Μπάιντεν, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη, είχαν για λίγο τον χρόνο να συζητήσουν στον Λευκό Οίκο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η συζήτηση μεταξύ έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα.

Και οι τέσσερις κυρίες ξεχώρισαν για τις στυλιστικές τους επιλογές. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φλοράλ μίντι φόρεμα με βάση το βεραμάν και φούξια στυλάτες γόβες, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη σε πιο κλασικό, αλλά πάντοτε σικ στυλ φόρεσε μια λευκή παντελόνα και μια μπλε μπλούζα με χρυσές λεπτομέρειες.

Οι κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού, Σοφία και η Δάφνη Μητσοτάκη, ήταν απλές, αλλά κομψές. Η Σοφία επέλεξε ένα κλασικό μαύρο ταγιέρ με φούστα και μαύρα παπούτσια, ενώ η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι μία boho μακρυά φούστα σε καφέ αποχρώσεις, μαύρο σακάκι και καφέ πέδιλα.

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις